Logo Logopedisch Centrum Noord: logopedie in Groningen, Assen, Haren en Winsum

Cliënten beoordelen onze praktijk: 8.7

Groningen (T) 050 541 91 00
Assen (T) 085 273 32 53
Haren (T) 085 273 32 53

Logopediste met kind

Hoe & Wat

Verwijzing?

U bent van harte welkom in onze logopediepraktijk zodra u bent doorverwezen door uw huisarts, specialist, orthodontist of tandarts. Ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht via de Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL).

Met alle zorgverzekeraars een contract

Het is goed om te weten dat wij met alle zorgverzekeraars een contract hebben. Dit betekent dat alle verzekeraars in principe onze logopedie-behandelingen vergoeden (tarieven). Wij zijn een gecertificeerde logopediepraktijk en hiermee voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen.

Intake-gesprek en onderzoek

Op uw eerste afspraak bij één van onze logopedisten vindt er een intakegesprek en een onderzoek plaats. Als dan blijkt dat logopedie-behandeling gewenst is wordt er, in overleg met u, een helder behandelplan opgesteld en ontvangt u een behandelovereenkomst. Om aan onze administratieve verplichtingen te voldoen zullen wij de eerste keer naar uw identificatie vragen, ook bij jonge kinderen.
De behandelingen duren per keer ongeveer 25 minuten.

Waar behandelen wij

U kunt voor de logopedie-behandelingen terecht op al onze locaties. Waar nodig behandelen wij in de thuissituatie of op school en werken wij ook buiten kantooruren.

Betalingsvoorwaarden

Hier kunt u de betalingsvoorwaarden van het LCN (conform de beroepsvereniging NVLF) inzien.


 

 

Locaties Logopedisch Centrum Noord